Khamis, April 05, 2012

MARI SERTAI KAMI !!!!!!!

Kedah United mempunyai pelan perniagaan dan usahasama bijak yang membantu dari segi pulangan untuk anda.

1. Rakan Niaga Bijak.

Usahasama ini melibatkan anda sebagai pusat kumpul mata ganjaran. Bagi setiap ahli K.U yang berbelanja dan menggunakan kad keahlian mereka di kedai anda, mata ganjaran akan diberikan kepada pengguna. Matlamat usahasama ini adalah untuk membantu anda dari segi menambah baik jualan anda sepanjang tempoh usahasama. Selain itu, kami juga turut membantu dari segi promosi dan pengiklanan yang dilakukan menerusi laman sesawang KUdan aktiviti-aktiviti yang dijalankan.

2. Rakan K-1 Bijak.

Bagi pemegang kad keahlian Rakan K-1 Bijak, setiap pembelian di kedai-kedai terpilih akan diberi mata ganjaran. Mata ganjaran ini boleh ditebus untuk tukaran barang yang sama nilai dengan mata terkumpul anda. Pelbagai aktiviti turut dirancang untuk anda seperti karnival sukan dan hari bertemu peminat. Anda juga layak untuk memenangi hadiah misteri melalui cabutan bertuah. Kami menyediakan 5 pakej yang mempunyai nilai, kelebihan dan faedah berbeza.

3. Rakan Iklan Bijak.

Menerusi usahasama ini, anda akan diberi peluang yang luas untuk mempromosikan jenama atau produk bersama kami. Usahasama Rakan Iklan Bijak bakal mewujudkan proses promosi yang berlainan dan efektif. Paparan iklan anda akan ditayang dan dipromosikan terus kepada Rakan K-1 K.U melalui laman sesawang kami. Kami menyediakan pakej-pakej yang menarik dan segar untuk pilihan. Setiap pakej akan member anda pulangan yang berbeza mengikut jenis.

4. Rakan Promosi K-1 Bijak.

Usahasama Rakan Promosi K-1 Bijak dapat digunakan dalam membantu anda dari segi menambah baik jualan anda. Setiap pelanggan yang membuat pembelian di kedai anda akan diberi kad keahlian Rakan K-1 Bijak K.U secara percuma. Mata ganjaran juga akan diberikan ke atas pembelian tersebut malah ia turut dapat membantu menarik minat bakal pelanggan. Selain itu seandainya premis anda mempunyai pusat servis seperti kedai kereta berjenama, kad mata ganjaran ini akan membawa mereka kembali untuk tempoh jangka masa yang lama. Namun begitu ia bergantung kepada servis yang diberikan oleh kedai dan pekerja anda.

5. Rakan Penaja Bijak.

Penajaan adalah sumber kewangan yang penting dalam menjayakan perjalanan pasukan bola sepak. Secara umum, penajaan bolasepak masa kini lebih kepada promosi tanpa pulangan. Namun begitu usahasama Rakan Penajaan Bijak ini lebih mementingkan kejayaan dan pulangan dari segi jenama dan nilai. Kami menjanjikan setiap ringgit yang dilaburkan akan membawa manfaat kepada ANDA dan semua pihak. Rakan Penaja Bijak K.U secara terus akan menikmati kesemua 4 usahasama Rakan Bijak K.U tanpa bayaran tambahan. Pakej yang disediakan ialah Platinum, Emas, Perak, Kristal dan Jade. Pakej-pakej ini bergantung kepada sumbangan dan pulangan anda.

Rakan Usahasama K.U amat mementingkan keuntungan bagi semua pihak yang terlibat. Melalui usahasama ini juga kami bersedia untuk bekerjasama dan berkongsi lontaran pendapat yang positif agar dapat menambah baik perjalanan usahasama bersama ANDA.

JIKA ANDA BERMINAT,HUBUNGI KAMI DENGAN SEGERA!!

Tiada ulasan: